Opzoek naar een opslagruimte? Vindt eenvoudig een garagebox, loods of andere opslag in jouw omgeving!

Opslagcontainer

Wil jij een opslagcontainer huren? Of wil je een opslagcontainer kopen? Maak gebruik van de bovenstaande advertenties en vindt eenvoudig een opslagcontainer bij jou in de omgeving. Ben je in het bezit van een container? Plaats dan een advertentie!

Er zijn veel situaties denkbaar waarin je even om extra ruimte verlegen zit. Dat kan bijvoorbeeld zijn als je thuis met een flinke verbouwing bezig bent. In plaats dat je de spullen van de ene naar de andere kamer sjouwt, en je bijna geen leefruimte meer hebt, kan je er voor kiezen om een deel van de huisraad tijdelijk op te slaan. Een opslagcontainer biedt hier een goede uitkomst. Je kan een opslagcontainer laten thuisbezorgen die je vervolgens vol zet met je persoonlijke bezittingen. Het verhuurbedrijf komt de container de volgende dag weer ophalen en bewaart de container voor je tot jij je spullen weer thuis wilt hebben.

Eenvoud en gemak bij het huren van een opslagcontainer

Het bewaren, of tijdelijk opslaan van spullen in een opslagcontainer is de meest ideale en eenvoudige manier. Je kan er ook voor kiezen om naar een opslagruimte te gaan en daar een unit te huren. Je brengt dan je spullen naar die betreffende unit. In het geval van de opslagcontainer wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt. Het verhuurbedrijf bezorgt de container bij je thuis en haalt die weer op als je de spullen er in hebt gezet. Je kan deze manier van het bewaren van spullen ook toepassen als zakelijke klant als je bijvoorbeeld met een verbouwing op kantoor bezig bent.

Voor particulier gebruik en zakelijke doeleinden

De bedrijven die opslagcontainers verhuren doen dat voor het grootse deel voor het tijdelijk opslaan van persoonlijke bezittingen. Maar omdat deze opslagcontainers zo sterk en multifunctioneel zijn, hebben sommige verhuurbedrijven opmerkelijke maar zeer handige, disciplines aan de toepassingen toegevoegd. Zo kan je een opslagcontainer huren die voor enige tijd als extra kantoorruimte dienst kan doen. De als kantoorruimte ingerichte container kan je dan naast het bedrijf of thuis laten zetten. Je moet er wel aan denken dat deze container dan alleen op eigen terrein mag staan. En als je thuis aan het verbouwen bent en je wil voor enkele weken, of maanden, een opslagcontainer op je eigen terrein voor het opslaan van meubels dan kan dit ook.

Handig bij verhuizingen of verbouwingen

De opslagcontainer voor het bewaren van spullen is steeds populairder aan het worden. Vooral de eenvoud en het gemak spreekt mensen aan. Je kan de opslagcontainer gebruiken voor het opslaan van de meeste zaken, van televisie tot driezitsbank, en van bed tot sanitair. Het opslaan van gevaarlijke stoffen en gasflessen is niet toegestaan. Je kan de opslagcontainer gebruiken om voor een bepaalde periode je bezittingen, of archieven van het werk, in op te slaan. Het is een ideale oplossing bij ruimtegebrek in geval van onder meer verbouwingen, of verhuizingen. Je kan opslagcontainers huren in verschillende afmetingen. Hoe groter de container, des te duurder het wordt.

Geschikt voor iedereen die tijdelijk persoonlijke bezittingen wilt opslaan

Of je nu gaat verhuizen, of van plan bent een grote verbouwing in huis te gaan doen, het huren van een opslag container is in alle gevallen een prima oplossing om er voor te zorgen dat je spullen veilig zijn opgeborgen, en jij voldoende ruimte in huis hebt om de klussen uit te voeren. Het maakt niet uit of je op een flat woont, in een rijtjeshuis of vrijstaand. De opslagcontainer is geschikt voor iedereen die tijdelijk zijn of haar bezittingen wilt opslaan, om welke reden dan ook. Nadat de spullen in de container zijn geplaatst haalt het verhuurbedrijf de container weer op en bewaart de container voor je tot jij zover bent om de spullen weer terug te nemen. Zij bezorgen de opslagcontainer thuis.

Bedrijven voordelig uit met het huren van een opslagcontainer

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagcontainers. Als er een reorganisatie plaatsvindt en je wilt niet dat het meubilair door het hele pand wordt geslingerd, dan kan je kiezen om een opslagcontainer bij het bedrijf te laten bezorgen. Alle spullen die je een tijdje niet in het bedrijf wilt hebben in verband met de verbouwing, reorganisatie of anderzijds een intensieve verandering, kan je op een zeer eenvoudige wijze in de container plaatsen en die vervolgens weer laten ophalen door het verhuurbedrijf. Deze wijze van tijdelijk opslaan van goederen is efficiënt en scheelt een hoop kostbare werktijd.

Omvang van de opslagcontainer bepaalt de prijs

Een opslagcontainer huren is voor veel mensen en bedrijven een ideale manier om tijdelijk hun spullen op te slaan. Als jij zelf met plannen loopt om spullen op te slaan, tijdelijk of langer, dan kan je overwegen om een opslagcontainer te nemen. Dit wordt vaak gedaan door gezinnen die gaan verhuizen of met een verbouwing bezig zijn. Je moet er dan aan denken hoe groot de container moet zijn zodat alles wat je er in op wilt bergen er ook daadwerkelijk in past. Het is ook zo dat de container niet onnodig groot mag zijn, je betaalt immers per omvang van de opslagcontainer.

All-in aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders van opslagcontainers

Er zijn verschillende bedrijven waar je een opslagcontainer kan huren. Voor een gemiddelde complete huisraad ben je zo’n 30 euro per week kwijt. In deze prijs is het ophalen en wegbrengen niet inclusief. Bij sommige bedrijven kan je alle kosten mee laten rekenen en zijn er speciale 3 maanden opslag aanbiedingen inclusief halen en brengen. De prijs voor een kleine huisraad, 3 maanden opslag, halen en brengen komt neer op zo’n 200 euro. Je kan zelf online een berekening maken om een indicatie te krijgen van de kosten voor het tijdelijk opslaan van jouw spullen.

Kopen opslagcontainer mag alleen op eigen terrein staan

Afhankelijk van het doel kan je een opslagcontainer huren of kopen. De huurvariant is veruit het meest populair omdat de container in de meeste gevallen slechts tijdelijk gebruikt zal worden. Als je er aan denkt om de opslagcontainer langer te gebruiken, of zelfs voor onbepaalde tijd, dan kan je er aan denken een container te kopen. Hiervoor kan je terecht bij een aantal bedrijven. De prijzen variëren van zo’n 1.000 euro tot ongeveer 2.000 euro. Het is wel zo dat je de opslagcontainer op eigen terrein moet zetten. Als daar geen plek is dan heeft het kopen van een opslagcontainer geen zin. Het huren van een tijdelijke opslagcontainer is dan een betere optie.

Opslagcontainer kopen in verschillende uitvoeringen

Er zijn vele soorten en maten opslagcontainers te koop. Als het doel is spullen op te slaan die tegen temperatuurschommelingen kunnen dan is de meest eenvoudige, en dus goedkoopste container een goede keus. Als het gaat om het opslaan van papierwerk zoals, archieven en documenten, dan kan je kiezen voor een model dat hierop uitgerust is. Je kan ook opslagcontainers kopen die je enerzijds als opslagplaats gebruikt en anderzijds als fietsenstalling. De aanbieders van opslagcontainers kunnen je advies geven op basis van het doel dat jij voor ogen hebt. Als je een opslagcontainer koopt dan moet je er rekening mee houden dat de kosten voor het thuis laten bezorgen er nog bij komen.

Opzoek naar andere stallingen?

Ben je opzoek naar andere stallingen? Opslagruimte247.nl heeft altijd het aanbod, waar jij naar opzoek bent! Bekijk de volgende stallingen direct:

Plaats nu een gratis advertentie op Opslagruimte247.nl

Vindt binnen enkele dagen een huurder of koper voor jouw opslagruimte!

Maak duidelijke foto's

Upload duidelijke foto's bij de advertentie.

Plaats een beschrijving

Omschrijf de huur / verkoop voorwaarde en overige informatie die van belang is

Binnen enkele dagen verhuurt of verkocht

Je bereikt vele geïnteresseerde uit jouw omgeving